Keuring van goederenliften en fabrieksliften

Een goederen- en fabriekslift moet gebouwd zijn volgens de juiste richtlijnen, want onveilige liften kunnen ernstige ongevallen veroorzaken. Beschikt u over goederen- en/of fabrieksliften in uw bedrijf? Dan bent u als eigenaar of beheerder verantwoordelijk voor hun beheer en onderhoud. Een periodieke keuring is noodzakelijk, zodat uw de goederen- en fabrieksliften op een veilige manier blijven functioneren.

Bij ELECTROTEST staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Onze inspecteurs zijn als geen ander bekwaam om de goederen- en fabriekslift(en) in uw bedrijf volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften te keuren, zodat ze geen enkel gevaar opleveren.

Nood aan een ervaren en betrouwbare keuring voor uw goederenliften en fabrieksliften?

Is de keuring van goederenliften en fabrieksliften verplicht en wanneer vindt de keuring plaats?

Een keuring van goederen- en fabrieksliften in uw bedrijf zorgt voor een vroege detectie van eventuele problemen. Om de veiligheid en betrouwbaarheid van de goederen- en fabrieksliften in uw bedrijf te blijven garanderen, bent u daarom verplicht om de toestellen voor indienststelling en daarna periodiek om de drie maanden te laten keuren. Ook na aanpassingswerken is een herkeuring nodig.

Keuring van goederen- en fabrieksliften door ELECTROTEST

Het is van groot belang om risico’s te vermijden en goederen- en fabrieksliften in uw bedrijf tijdig en professioneel te laten keuren. Voor de veiligheid van uw goederen- en fabrieksliften kan u altijd terecht bij ELECTROTEST. We staan in voor zowel de keuringen voor indienststelling als de periodieke keuringen. De jarenlange ervaring van onze inspecteurs zorgt voor een uitgebreide expertise die ze omzetten in een persoonlijke aanpak.

Neem contact op voor de keuring van uw goederen- en fabrieksliften