Elektrische keuring voor uw bedrijf nodig?

ELECTROTEST is een erkend keuringsorganisme voor elektriciteitskeuringen bij bedrijven. Al meer dan 30 jaar zorgen onze gespecialiseerde inspecteurs voor verschillende elektriciteitskeuringen.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Elektrische keuring voor bedrijven  

Een elektrische keuring is voor bedrijven verplicht en noodzakelijk. Een keuring van de elektriciteit garandeert namelijk de veiligheid van iedereen binnen uw industrie. Zo mag elke industriële elektrische hoog- of laagspanningsinstallatie pas in dienst worden gesteld na een keuring door een erkend keuringsorganisme zoals ELECTROTEST. Ook daarna blijft een periodieke keuring van de elektrische installatie voor bedrijven wettelijk verplicht.  

De meest voorkomende zijn de keuringen voor hoog- en laagspanningsinstallaties (keuring hoog- en laagspanning), maar daarnaast vragen ook atex-installaties, medische ruimten, bliksembeveiliging, nood- en veiligheidsverlichting en klein elektrisch gereedschap om een uitgebreide keuring. Zo garandeert u een veilige werkomgeving voor iedereen. 

ELECTROTEST is een erkend keuringsorganisme voor elektriciteitskeuringen bij bedrijven. Al meer dan 30 jaar zorgen onze gespecialiseerde inspecteurs voor verschillende elektriciteitskeuringen. Ze handelen steeds volgens de regels van het AREI, zodat al onze elektriciteitskeuringen voldoen aan alle wettelijke normen. 

Hoe wij werken

  1. Selecteer de juiste keuring(en)

  2. Laat je gegevens na

  3. Indien nodig contacteren wij u 

  4. Wij bezorgen een offerte op maat van uw bedrijf

  5. Onze inspecteur komt langs

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel