Waterkeuring nodig?

ELECTROTEST is als erkend controleorganisme de geschikte partner om u bij te staan in de keuring van water en riolering.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Water en riolering  

Drinkwater moet in elke woning veilig, hygiënisch en kwaliteitsvol zijn. Daarom moet elke waterinstallatie voor huishoudelijk gebruik (binneninstallatie, niet-aangesloten binneninstallatie of een installatie voor tweedecircuitwater) verplicht gekeurd worden vóór de openstelling van de waterteller, of na uitbreiding of wijziging van de bestaande installatie.  

Om de kwaliteit van het grond- en oppervlaktewater in Vlaanderen duurzaam te verbeteren, is, naast de verplichte waterkeuring, ook de keuring van de privéwaterafvoer van groot belang. Dat zijn alle leidingen voor waterafvoer van een wooneenheid (van afvalwater en regenwater) tot aan de aansluiting op de openbare riolering. Deze keuring geldt zowel op het openbaar domein bij de aanleg van nieuwe rioleringen, als op privaat-domein en biedt garantie op een correcte scheiding van het regen- en afvalwater.     

ELECTROTEST is als erkend controleorganisme de geschikte partner om u bij te staan in de keuring van water en riolering, zoals de scheiding van afvalwater en drinkwater. Onze inspecteurs zorgen zowel voor een uitgebreide waterkeuring, als een keuring van de privéwaterafvoer van huishoudelijke installaties.  

Hoe wij werken

  1. Selecteer de juiste keuring(en)

  2. Laat je gegevens na

  3. Indien nodig contacteren wij u 

  4. Wij bezorgen een offerte op maat van uw bedrijf

  5. Onze inspecteur komt langs

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel