Gaskeuring nodig?

Nood aan een betrouwbare keuring van een gasinstallatie in uw woning? Zoek en boek je gaskeuring.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Een gasinstallatie (aardgas, butaan of propaan) kent verschillende, levensbelangrijke toepassingen. Met ELECTROTEST bent u zeker van een betrouwbare keuring.

Onze ervaren inspecteurs staan onder toezicht van BELAC en beschikken over de knowhow om topservice aan te bieden voor verschillende types van gaskeuringen.

U kan bij ons terecht voor de wettelijk verplichte (her)keuring van een aardgasinstallatie voor het openstellen van de gasmeter of bij een vernieuwing of uitbreiding van een gasinstallatie. Ook voor de ingebruikname van een propaan- of butaaninstallatie of daarna op periodieke basis, zorgen onze inspecteurs voor uw keuringsverslag.

Elk stooktoestel dat niet goed is afgesteld, leidt mogelijks tot een hogere energiekost en is door de onnodige uitstoot slecht voor het milieu. Reken daarom ook op onze inspecteurs voor zowel een rookgasanalyse als een verplichte verwarmingsaudit van een stooktoestel.

Vraag een offerte
& boek makkelijk online!

  1. Selecteer de juiste keuring(en)

  2. Laat je gegevens na

  3. Wij bezorgen je een offerte

  4. Wij contacteren u voor een afspraak

  5. Onze inspecteur komt langs

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

Publicatie nieuwe versie branddetectienorm

De nieuwste versie van de branddetectienorm NBN S 21-100-1:2021 werd op 13 augustus 2021 gepubliceerd. Deze aanpassing bracht een grote fundamentele aanpassing met zich mee waardoor er resultaatsgericht kan gewerkt worden van in de ontwerpfase.

Lees artikel