Keuring brandveiligheid nodig?

Voor al deze keuringen voor brandveiligheid en meer kan u met een gerust hart rekenen op ELECTROTEST.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Controle brandveiligheid  

Om problemen door verspreiding van vuur in een bedrijf te vermijden, is de installatie van brandbeveiliging, zoals brandpreventie- en brandbestrijdingsapparatuur, een goede eerste stap. Het is echter even belangrijk om alle brandbeveiliging goed te onderhouden en te laten keuren. Een keuringsattest is bovendien zelfs verplicht, afhankelijk van het type brandbeveiliging. De keuring van brandveiligheid is hoe dan ook een belangrijk gegeven om een veilige werkomgeving te garanderen.  

Bij een controle van brandbeveiliging in een bedrijf komt wel heel wat kijken. Denk maar aan risicoanalyses, gasdetectie in uw bedrijf of de evaluatie van het evacuatieplan en de nood- en evacuatieverlichting die iedereen snel naar de dichtstbijzijnde nooduitgang leidt. Daarnaast is ook de keuring van branddetectiesystemen en de keuring van muurhaspels, hydranten of een sprinklerinstallatie onmisbaar om opkomende vlammen te bestrijden.  

Voor al deze keuringen voor brandveiligheid en meer kan u met een gerust hart rekenen op ELECTROTEST. Onze inspecteurs screenen met veel zorg de brandveiligheid binnen uw bedrijf en voeren zowel verplichte als aanbevolen controles uit om de risico’s op brand tot een minimum te beperken.  

Hoe wij werken

  1. Selecteer de juiste keuring(en)

  2. Laat je gegevens na

  3. Indien nodig contacteren wij u 

  4. Wij bezorgen een offerte op maat van uw bedrijf

  5. Onze inspecteur komt langs

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel