Keuring nodig?

Reken op ELECTROTEST voor de veiligheid van u en uw medewerkers. We hebben gespecialiseerde inspecteurs in dienst voor zowel de keuring van personenliften als de keuring van goederen- en fabrieksliften.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Keuring van hijs- en hefwerktuigen, personen- en goederenliften  

Wanneer er in een bedrijf gebruik gemaakt wordt van personenliften, goederen- of fabrieksliften en/of hijs- en hefwerktuigen zoals materiaalliften of hoogtewerkers, dan zijn nauwkeurige inspecties van groot belang. Zo’n keuring moet plaatsvinden voor de indienststelling, na herstellingen en periodiek om defecten te voorkomen.  

Slijtage aan liften, hijs- en hefmateriaal is nefast voor de veiligheid van de gebruikers. Zelfs kleine defecten brengen al eventuele incidenten of materiële schade met zich mee. Dankzij de keuring van hijs- en hefwerktuigen, liften en aanverwanten kunnen eventuele problemen tijdig worden gedetecteerd en blijft de veiligheid van gebruikers en medewerkers maximaal gegarandeerd, om eventuele incidenten te vermijden. Een controle komt dus niet alleen uw efficiëntie en productiviteit ten goede, maar kan ook levens redden. 

Reken op ELECTROTEST voor de veiligheid van u en uw medewerkers. We hebben gespecialiseerde inspecteurs in dienst voor zowel de keuring van personenliften als de keuring van goederen- en fabrieksliften. Onze gekwalificeerde inspecteurs van de afdeling hijs- en hefwerktuigen zorgen voor een gepaste keuring. Dat geldt zowel voor de huidige staat van de installatie, als voor de werking en het veiligheidsniveau van al uw hef- en hijsmiddelen (kranen, hefbruggen, ladders en graafmachines…) en andere toestellen (hoogwerkers, rolbruggen, takels en vorkliften…). Zo kan u de vereiste keuringscertificaten bekomen.    

Hoe wij werken

  1. Selecteer de juiste keuring(en)

  2. Laat je gegevens na

  3. Indien nodig contacteren wij u 

  4. Wij bezorgen een offerte op maat van uw bedrijf

  5. Onze inspecteur komt langs

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel