Gaskeuring nodig?

Onze ervaren inspecteurs staan onder toezicht van BELAC en beschikken over de knowhow om een betrouwbare gaskeuring te voorzien bij indienststelling of bij uitbreiding of vernieuwing van de installatie.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Gaskeuring  

Gasinstallaties hebben verschillende levensbelangrijke toepassingen – al is een deskundige controle van de gasinstallatie daarbij wel van levensbelang. De keuring van een gasinstallatie (aardgas, butaan of propaan) voorkomt gaslekken, explosies en branden, die veroorzaakt kunnen worden door een niet-conforme gasinstallatie. Een regelmatige controle staat dus garant voor een grotere veiligheid.  

ELECTROTEST kan u bijstaan met verschillende types gaskeuringen. Onze ervaren inspecteurs staan onder toezicht van BELAC en beschikken over de knowhow om een betrouwbare gaskeuring te voorzien bij indienststelling of bij uitbreiding of vernieuwing van de installatie. Ook de periodieke keuring van een propaan-of butaaninstallatie, kan u aan de ELECTROTEST-inspecteurs overlaten. Na de keuring ontvangt u een gedetailleerd keuringsverslag dat aangeeft of uw leidingen lekdicht zijn en of er andere risico’s zijn. Bijkomend kan u op onze inspecteurs beroep doen voor zowel een meting en analyse van de verbrandingsgassen (rookgasanalyse) als een verplichte verwarmingsaudit van een stooktoestel. 

Hoe wij werken

  1. Selecteer de juiste keuring(en)

  2. Laat je gegevens na

  3. Indien nodig contacteren wij u 

  4. Wij bezorgen een offerte op maat van uw bedrijf

  5. Onze inspecteur komt langs

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel