Waterkeuring nodig?

Nood aan een betrouwbare keuring van uw waterinstallatie of privéwaterafvoer? Zoek en boek je keuring voor water en riolering.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Drinkwater is onmisbaar in iedere woning, maar dat drinkwater moet uiteraard ook kwaliteitsvol en veilig zijn. Een keuring van de drinkwaterinstallatie, of kortweg een waterkeuring, is dan ook essentieel om een juiste aansluiting op het openbare drinkwaternet te garanderen. Daarnaast moet ook elke nieuwe of gerenoveerde waterinstallatie gekeurd worden, net als elke waterinstallatie die grondig werd gewijzigd of uitgebreid.

Naast de verplichte waterkeuring, is ook de kwaliteit van een gescheiden afvoer van afval- en het regenwater (privéwaterafvoer) belangrijk om de kwaliteit van het grond- en oppervlaktewater in Vlaanderen duurzaam te verbeteren. Een keuring biedt zekerheid op een correcte scheiding van de privéwaterafvoer.

Of het nu gaat om een water- of rioleringskeuring, ELECTROTEST is als erkend controle organisme de geschikte partij om u bij te staan in deze keuringen. Onze inspecteurs voeren zowel een uitgebreide waterkeuring als een keuring van de privéwaterafvoer uit. Zo bent u zeker van een veilige en correct aangesloten installatie.

Bestel uw keuring eenvoudig en snel in de webshop

  1. Selecteer de controle(s) die u nodig hebt

  2. Voer uw contactgegevens in

  3. Kies de datum en tijd die u het beste uitkomen

  4. Onze inspecteur komt bij u langs.

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel