Elektriciteitskeuring nodig?

Een keuring nodig van uw elektrische installaties, gasinstallaties, waterinstallaties, hefwerktuigen of liften.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Een AREI-keuring van een huishoudelijke elektrische installatie is noodzakelijk om een veilige werking van de elektrische installatie te garanderen en het niet goed functioneren van de elektrische installatie te voorkomen.

Als expert in elektriciteitskeuringen, is ELECTROTEST uw partner in veiligheid voor de keuring of herkeuring van een elektrische installatie. Voor particulieren keuren ze huishoudelijke elektrische installaties bij indienststelling en daarna periodiek of bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement.

Ook bij een wijziging of bij belangrijke uitbreidingen aan bestaande elektrische installaties (zoals bijvoorbeeld de plaatsing van zonnepanelen (<10kVA), batterijsystemen of een laadpaal voor elektrische wagens), staan onze inspecteurs met veel plezier voor u klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring slaapt u met een elektrische keuring van ELECTROTEST op beide oren.

Vraag een offerte
& boek makkelijk online!

  1. Selecteer de juiste keuring(en)

  2. Laat je gegevens na

  3. Wij bezorgen je een offerte

  4. Wij contacteren u voor een afspraak

  5. Onze inspecteur komt langs

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel