Elke dag voeren onze inspecteurs in gans België een brede waaier aan eenmalige en periodieke controles uit. Ons uitgebreid en veelzijdig aanbod strekt zich van elektrische installaties, gasinstallaties, waterinstallaties, tot hefwerktuigen, liften en veel meer! Bovendien kan u bij ons terecht voor een vaste waaier aan doeltreffende open technische opleidingen, in-company trainingen en workshops in Brussel, Vlaanderen en Wallonië. Bij ELECTROTEST doen we het allemaal.

ERKEND KEURINGSORGANISME ÉN OPLEIDINGSINSTITUUT

Al sinds 1991 is ELECTROTEST uw duurzame partner in veiligheid voor zowel wettelijk verplichte als aanbevolen (technische) controles. Daarbij bent u steeds verzekerd van een betrouwbare dienstverlening, want klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel.

Onze klanten variëren van particulieren tot professionelen: architecten, aannemers, installateur, projectleiders, preventieadviseurs van kmo’s en industriële bedrijven, openbare besturen, opleidingcentra enz.

Onze inspecteurs begrijpen de noden van elke klant als geen ander en beschikken over alle expertise om elke controle correct, volledig en veilig uit te voeren. Dankzij onze verspreide vestigingen in elke Belgische provincie, zijn we steeds snel ter plaatse en spelen we kort op de bal.

Op de hoogte blijven van de nieuwste wettelijke voorschriften en technieken?

Reken dan ook op onze technische specialisten voor open opleidingen en in-company trainingen.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR …

Particulieren

Een elektrische keuring, de keuring van uw zonnepanelen of een controle van uw privéwaterafvoer…? ELECTROTEST verzekert u van een snelle, kwaliteitsvolle en betrouwbare keuring. De ideale oplossing voor de verplichte controle van al uw huishoudelijke installaties.

Professionelen

Ook voor professionelen en voor niet-huishoudelijke installaties zijn we een ervaren partner om alle verplichte keuringen en aanbevolen controles uit te voeren. Zo kunnen installaties tijdig en correct in werking gesteld worden.

Opleidingen

Doorheen de jaren ontwikkelden we een uitgebreide waaier aan kwalitatieve en doeltreffende bijscholingen. Benieuwd naar de nieuwste wettelijke voorschriften en technieken? Reken op onze technische specialisten voor open opleidingen en in-company trainingen.

Bereken zelf
je prijs als particulier

Ontvang snel een offerte
op maat van uw bedrijf

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

De nieuwe Webshop van ELECTROTEST is Gelanceerd!

Met trots kondigen we de lancering van onze nieuwe webshop aan, waar u nu eenvoudig uw huishoudelijke keuringen online kunt plannen. Geniet nu van de flexibiliteit en kies de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt voor uw keuring. Bij ELECTROTEST begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom hebben we hard gewerkt aan een gebruiksvriendelijke online omgeving die het bestelproces voor onze klanten vereenvoudigt. Met onze nieuwe webshop kunt u in slechts een paar klikken een keuring aanvragen.

Lees artikel

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel