Keuring druk- en milieuapparatuur nodig?

Bij ELECTROTEST beschikken al onze inspecteurs over de nodige kennis en benodigde nominatieve erkenningen als milieudeskundige voor verschillende wettelijk verplichte milieukeuringen.

ELECTROTEST, uw duurzame partner in veiligheid

Keuring druk- en milieuapparatuur 

Wanneer een bedrijf brandstoffen of gevaarlijke stoffen opslaat, dan zijn er vaak tal van installaties en andere milieuapparatuur die een keuring en goede follow-up vereisen – denk maar aan een controle van opslagtanks met brandstoffen (brandstofverdeelinstallaties) of de keuring van opslagtanks met gevaarlijke vloeistoffen of gassen. Zo voldoet elke installatie aan de milieureglementering en veiligheidsnormen. Ook voor drukhoudende apparatuur zoals een installatie voor het fysisch behandelen van gassen, een persluchtinstallatie of voor andere gelijkaardige toestellen is een keuring vereist. Vindt een keuring niet plaats? Dan kunnen beschadigingen leiden tot ernstige milieuschade zoals bodem- en luchtverontreiniging. 

Afhankelijk van de situatie moet een keuring uitgevoerd worden door een erkend controleorganisme (EDTC) of door een erkende milieudeskundige. De situatie bepaalt ook om de hoeveel jaar een tank moet goedgekeurd worden. Bij ELECTROTEST beschikken al onze inspecteurs over de nodige kennis en benodigde nominatieve erkenningen als milieudeskundige voor verschillende wettelijk verplichte milieukeuringen. Ze werken dynamisch, met een persoonlijke touch en denken graag mee over de beste oplossing. 

Hoe wij werken

  1. Selecteer de juiste keuring(en)

  2. Laat je gegevens na

  3. Indien nodig contacteren wij u 

  4. Wij bezorgen een offerte op maat van uw bedrijf

  5. Onze inspecteur komt langs

ONZE KEURINGEN

Waarom kiezen voor ELECTROTEST Een goede keuze is

Op zoek naar een betrouwbare partner in keuringen?

MY ELECTROTEST

Via uw account op MY ELECTROTEST volgt u de status van uw keuring op elk moment op.

Uw klantgegevens aanpassen of handig uw keuringsverslagen, facturen en andere documenten raadplegen of downloaden?

BEWEZEN KWALITEIT

ELECTROTEST, dat staat synoniem voor beproefde en bewezen kwaliteit. Als erkend keuringsorganisme staat onze werking onder toezicht van de Belgische Accreditatie-instelling BELAC. Onze technische competenties worden om de 15 maanden door hen geauditeerd. Naast deze BELAC-certificaten, hebben we bij ELECTROTEST ook een intern kwaliteitssysteem ontwikkeld volgens de ISO/IEC 17020 norm. Al onze medewerkers werken volgens deze procedures en instructies, wat bewijst dat we aan alle criteria om erkende keuringen uit te voeren voldoen.

Al onze ELECTROTEST-inspecteurs zetten zich dagelijks in om u te adviseren en ondersteunen voor uw (technische) veiligheid. Elk van onze inspecteurs en technici wordt in zijn vakdomein opgeleid door een ervaren technical manager. Die volgt de wetgeving op de voet, zodat de technische procedures en opleidingen steeds up-to-date zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat al onze inspecteurs na deze vormingstrajecten over een uitgebreide expertise beschikken om al uw keuringen correct, volledig, veilig en uit te voeren.

Wat onze klanten zeggen

Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel