Nieuws

OPLEIDING NBN S 21-100-1:2021 & Schrapping ARAB 52.10.4

We overlopen de norm NBN S 21-100-1:2021 en maken tijd om dieper in te gaan op de praktische kant van de norm. Welke gevolgen heeft de schrapping van het ARAB 52.10.4 op de nieuwe branddetectie installaties? Deze opleiding geeft tekst en uitleg bij de laatste aanpassingen en we nemen de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.

Lees artikel

Publicatie nieuwe versie branddetectienorm

De nieuwste versie van de branddetectienorm NBN S 21-100-1:2021 werd op 13 augustus 2021 gepubliceerd. Deze aanpassing bracht een grote fundamentele aanpassing met zich mee waardoor er resultaatsgericht kan gewerkt worden van in de ontwerpfase.

Lees artikel

Alle Zaken Op Een Rijtje van Kanaal Z

Het programma "Alle Zaken Op Een Rijtje" van Kanaal Z - Canal Z neemt wekelijks een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Voor de 2de keer zijn de programmamakers op bezoek geweest bij ELECTROTEST.

Lees artikel

Webinar rond groene mobiliteit

Recent organiseerden we onze webinar rond groene mobiliteit. De bedrijfswagen is in ons land nog steeds een populaire manier om werknemers op een fiscaal en sociaal gunstige manier te verlonen.

Lees artikel

Risicoanalyse NBN S 21-100-1 & 2

Sinds november 2015 beschrijft de NBN S 21-100-1 en 2 een duidelijk uitvoerend kader (NBN S 21-100-2) én de technische regels voor een nieuw branddetectie- en brandmeldsysteem (NBN S 21-100-1).

Lees artikel
Keuring gasinstallatie

Laat tijdig uw gasinstallatie keuren!

Voor de ingebruikname van uw nieuwe- of vernieuwde gedeelten van uw aardgasbinneninstallatie dient deze te worden onderworpen aan een conformiteitscontrole. Hierdoor bent u niet enkel in het bezit van een conformiteitsverklaring welke wordt geëist door de gasdistributienetbeheerder.

Lees artikel

De eerste elektrische wagens zijn een feit

In samenwerking met Volvo ACB werden er 8 prachtige elektrische wagens geleverd. Met deze volledig elektrische XC40 Recharge zal onze collega zowel vlot als verantwoord rijden dankzij de krachtige elektrische aandrijving.

Lees artikel

Koop hier “Het AREI 2020”

Vanaf 1 juni 2020 moeten alle elektrische installaties voldoen aan het nieuwe AREI. Het nieuwe AREI is op 28 oktober 2019 gepubliceerd in het Belgische Staatsblad en kan vanaf nu aangekocht worden bij ELECTROTEST.

Lees artikel

Controle van wapenkamers

Wapenkamers van bewakingsondernemingen, interne bewakingsdiensten en opleidingsinstellingen moeten volgens het KB van 17/11/2006 gekeurd worden door een erkende keuringsinstelling*.

Lees artikel